Borrelplankje met Halal Grillworst en Olijven - Recept van Chef Dani:
Ingrediënten:
- 2 halal grillworsten, in plakjes
- Handvol groene en zwarte olijven
- 100g feta, in blokjes
- 100g cherrytomaten, gehalveerd
- 100g gegrilde paprika, in reepjes
- 1 handvol rucola
- 2 eetlepels olijfolie
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
-
Leg een houten of marmeren snijplank klaar.
-
Leg de grillworstplakjes op de plank en verdeel de olijven, feta, cherrytomaten, gegrilde paprika en rucola er omheen.
-
Giet de olijfolie over de borrelplank en bestrooi met zout en peper naar smaak.
-
Serveer direct en geniet van uw borrelplankje met halal grillworst, olijven en andere lekkernijen! Dit recept is bedacht door Chef Dani.
Bereidingsduur:
- Voorbereiden: 10 minuten
Veel succes en smakelijk!