Gezond borrelplankje!


Borrelplankje met Halal Grillworst en Olijven - Recept van Chef Dani:

Ingrediënten:

  • 2 halal grillworsten, in plakjes
  • Handvol groene en zwarte olijven
  • 100g feta, in blokjes
  • 100g cherrytomaten, gehalveerd
  • 100g gegrilde paprika, in reepjes
  • 1 handvol rucola
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Leg een houten of marmeren snijplank klaar.

  2. Leg de grillworstplakjes op de plank en verdeel de olijven, feta, cherrytomaten, gegrilde paprika en rucola er omheen.

  3. Giet de olijfolie over de borrelplank en bestrooi met zout en peper naar smaak.

  4. Serveer direct en geniet van uw borrelplankje met halal grillworst, olijven en andere lekkernijen! Dit recept is bedacht door Chef Dani.

Bereidingsduur:

  • Voorbereiden: 10 minuten

Veel succes en smakelijk!